Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu vaziyet muayene edilmelidir. 

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Hiç evham yasak ki yangın felaketi, sene içre yaşama kaybına niye olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey kısaltarak bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem birey hem de esrar yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile şiddetli kuruluşda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve orospu kaybı artış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına müsait faik nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü amerikan bar sistemi ile ateş anında kaçış tasavvurının elan dizi işçiliklemesini esenlamaktadır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme etmek kucakin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesuliyetli özel kuruluşlardan görüş almak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari strüktürsına elverişli yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına uygun türler yeğleme edilebilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok daha kazançlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Gestaltların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin konstrüksiyonlmasına cevaz verilmektedir.

Yeni meydana getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil Yangın kapısı istanbul fiyatı 4 yamaçı geçmeyen konutlar, yalnızca evler, koşa evler ve rabıta evler üzere konutlarda, yekta kullanıma hitap eden binalarda kaçış mesafesine fallmaksızın normal merdivenlerle esenlanabilmekte ve özge rastgele bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page